LEMARADTÁL A BUSINESS FESZTIVÁLRÓL?
VEDD MEG MOST A RENDEZVÉNY TELJES VIDEÓFELVÉTELÉT!

Business Fesztivál videók

Tetszett a business fesztivál és szeretnéd visszanézni a videófelvételeket?

Akkor most megvásárolhatod mindössze 4.700Ft-ért, így bármikor megnézheted a teljes nap videófelvételeit.
Megrendelést követően azonnal küldjük a hozzáférést a videókhoz.

Nézd meg ezt a videót:

Videó lejátszása

Egy saját vállalkozás elindítása csak addig kockázatos, amíg nincs egy bizonyítottan működő üzleti modelled, amire támaszkodhatsz

Most újra átélheted a Business Fesztivál legizgalmasabb pillanatait

Sikeres vállalkozás indítás lépésről lépésre

A biztosnak vélt alkalmazotti létet és a mostani munkahelyedet otthagyni nem könnyű feladat, sok dologra kell figyelned az átmeneti időszakban. Meg kell tanulnod vállalkozóként gondolkodni, és még a jelenlegi munkád mellett meg kell szerezni az első ügyfeleidet, hogy biztonsággal válhass alkalmazottból vállalkozóvá.

A 2020-ban bizonyítottan működő üzleti ötlet

Megtudhatod, mik manapság az életképes szolgáltatás alapú vállalkozási ötletek, amikre valós piaci igény van – és amikkel rövid időn belül minimum 500.000 forintot lehet havonta keresni. Tisztában leszel vele, hogy milyen irányba érdemes elmenni 2020-ban, melyek azok a top készségek, amikre most nagy a kereslet, és tényleg sokat érnek. Így már gyerekjáték lesz a saját bizniszed kitalálása és/vagy megerősítése.

Ügyfélszerző módszerek a havi félmilliós bevételhez

Ebben a szekcióban fény derül rá, hogyan kell a nulláról felépíteni egy teljes online ügyfélszerző gépezetet, ami automatikusan szállítja az érdeklődőket a vállalkozásodnak. De szó lesz a bizalom- és brandépítésről, valamint a leghatékonyabb sales technikákról is. Az előadás végére tudni fogod, honnan fog jönni az ügyfél, és hogyan kell sikeresen tárgyalni vele, hogy hosszú távon is igénybe vegye a szolgáltatásodat.

Kerekasztal beszélgetés Csont Attilával és mentoráltjaival

Ha bármilyen kétség vagy kérdés merül fel benned az előadások alatt, nincs más teendőd, mint felírni az érkezéskor kapott kérdés-kártyádra. A kártyát a délelőtt folyamán dobhatod be a gyűjtőládába, az ebédszünetben fogjuk begyűjteni őket. A legizgalmasabb kérdéseket élőben vitatjuk meg mentoráltjaimmal egy kötetlen kerekasztal-beszélgetés során.

Esettanulmányok: nekik már sikerült havi félmilliót keresni

Valós példákon keresztül láthatod, hogyan lehetsz a leghatékonyabb a saját vállalkozásodban, azaz hogyan keresheted a legtöbb pénzt a legkevesebb munkával. Bepillanthatsz már működő szolgáltatás alapú vállalkozások (kivitelező, coach, edző, szolgáltató stb.) motorháztetője alá, és olyan egzakt ügyfélszerző rendszereket ismerhetsz meg, amiket akár már holnap alkalmazhatsz is a saját területeden.

Rendeld meg a Business Fesztivál teljes videófelvételét!

Magyarország legnagyobb vállalkozásindítási konferenciája

Szerezz meg minden képességet ahhoz, hogy beindítsd a saját vállalkozásod, amiből stabil jövedelmed lesz, miközben azzal foglalkozol, amit igazán szeretsz!

Lépj velünk kapcsolatba

Minden jog fenntartva – ÁSZF – Designed with by Konverted.io

Köszi a bizalmad! Vágjunk is bele...

Első lépésben kérlek add meg a résztvevő nevét és telefonszámát: