Extra VIP Jegyvásárlás

Business
Fesztivál

Jegyvásárlás menete

1. Válaszd ki, milyen típusú és hány darab jegyet szeretnél

Ennél jobb ajánlatunk nem lesz számodra, úgyhogy érdemes elgondolkodnod, kit hoznál még szívesen magaddal, ilyen kedvező áron.

2. Válassz fizetési módot

Fizetni bankkártyával és átutalással is tudsz. Javasoljuk, hogy válaszd a sokkal gyorsabb, kényelmesebb és 100%-ban biztonságos  OTP SimplePay bankkártyás fizetést, a macerás utalás helyett.

3. Add meg, ki lesz a résztvevő, akinek az információkat küldhetjük

Kérünk, olyan e-mail címet írj be, melyet rendszeresen olvasol, hiszen ide fogjuk elküldeni a megrendelést visszaigazoló e-mailt és az e-számládat.

4. Töltsd ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus  számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes. A számlázási adatoknál természetesen lehetőséged van céges, illetve magán adatokat is megadni. 

5. Nyomd meg a "Jegyrendelés véglegesítése" gombot

Bankkártyás fizetési mód esetén átirányítunk az OTP SimplePay biztonságos felületére, így bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. A tranzakció biztonságára az OTP neve a garancia.

Ha az utalást választottad, díjbekérőt küldünk az e-mail címedre az utaláshoz szükséges adatokkal.

Segíthetünk valamiben?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt a hello@businessfesztival.hu címre, vagy hívj minket a +36 -70/2142340-es telefonszámon munkaidőben.

100% Biztonságos online fizetés az OTP SimplePay-en keresztül

100% Pénz -visszafizetési garancia, ha nem vagy elégedett

GARANCIA

100% gyakorlati tudás garancia


Magyarország egyik top üzleti mentora
a színpadon úgy, ahogy eddig még soha


Unalmas elméleti előadások helyett Csont Attila saját, jól működő vállalkozásépítési stratégiáit osztja meg veled. Kézzelfogható gyakorlati tudást ad neked a vállalkozásod elindításához vagy fellendítéséhez. Olyan, garantáltan működő üzleti tippeket fogsz megismerni, amiket ilyen részletességgel sehol máshol nem hallhatsz. Sőt, az is kiderül, hogyan segített Attila a mentoráltjainak a havi egymilliós álomkereset elérésében, aminek a lehetősége előtted is nyitva áll, csak el kell jönnöd.

100% pénzvisszafizetési garancia


Ezen a kurzuson legfeljebb azzal
kockáztatsz, ha lemaradsz róla


Ha valamiért úgy érzed, hogy mégsem neked szól ez a nap, akkor az ebédszünetig meggondolhatod magad. Ha élni akarsz ezzel a lehetőséggel, keresd hoszteszeinket, akik készséggel segítenek neked abban, hogy visszakapd a belépőjegyed árát. De ha végighallgatod az előadásokat, és alkalmazod a bemutatott stratégiákat a saját vállalkozásod elindításában, akkor garantáljuk, hogy a belépőd ára hamarosan sokszorosan meg fog térülni.

Váltsd meg most a jegyed 2020 legnagyobb vállalkozás indítási mesterkurzusára

Egyetlen nap alatt megkapsz minden eszközt, ami ahhoz kell, hogy pár hónapon belül havi félmilliós bevételed legyen

Köszi a bizalmad! Vágjunk is bele...

Első lépésben kérlek add meg a résztvevő nevét és telefonszámát: