Kaszás Péter

Kaszás Péter 14% speciális kedvezménye lejár:

Nap
Óra
Perc
Másodperc
Business Fesztivál

Az ötlettől a havi félmilliós vállalkozásig

Avagy hogyan szerezz meg minden képességet ahhoz, hogy beindítsd a saját vállalkozásod, amiből stabil jövedelmed lesz, miközben azzal foglalkozol, amit igazán szeretsz

Nézd meg ezt a videót:

Videó lejátszása

Ne húzd tovább az időt: építsd fel a saját bizniszed, hogy szabad és anyagilag független életed legyen

2020 a szolgáltatás alapú vállalkozások éve. Most van a legjobb gazdasági helyzet, hogy ha még nem tetted meg, akkor magad mögött hagyd a mókuskerék tekerését 9-től 5-ig, kilépj az alkalmazotti létből, és végre saját vállalkozásod legyen. A KATA keret évről-évre bővül, és az állam is rengeteg nagyszerű pályázati lehetőséggel támogatja a vállalkozásépítést. A vállalkozások „aranykorában” élünk, a gazdaság a csúcson van, az emberek szívesen költenek. És miért ne nálad költenének?

De nem csak a te fejedben fordult már meg, hogy alkalmazottból vállalkozó legyél. Hozzád hasonlóan egyre többen fognak belekezdeni különféle szolgáltatás alapú vállalkozásokba, így pár éven belül a szolgáltatók száma akár meg is tízszereződhet! Minél tovább halogatod a saját bizniszed felépítését, annál több konkurenssel kell felvenned a versenyt, miközben az online hirdetések ára az egekbe szökik.

Ha most nem lépsz, behozhatatlan hátrányba kerülsz.

Egy nap alatt megkapsz minden tudást ahhoz, hogy stabilan jövedelmező saját vállalkozásod legyen

Tudni fogod, hogyan hagyd ott biztonsággal a munkahelyedet

Lesz elég bátorságod, hogy végre felmondj ott, ahol most másoknak keresed a pénzt

Megtalálod azt a ötletet, amire felépítheted a vállalkozásodat

Kiderül, mi lehet az a piacképes szolgáltatás, amihez a legjobban értesz, és sokat fizetnek érte

Képes leszel fizetőképes új ügyfeleket szerezni magadnak

Garantáltan működő ügyfélszerző stratégiákat ismersz meg, amik stabil bevételt biztosítanak

Egy saját vállalkozás elindítása csak addig kockázatos, amíg nincs egy bizonyítottan működő üzleti modelled, amire támaszkodhatsz

A színpadon Magyarország egyik top üzleti mentora, akinek tanítványai pár hónap alatt elérik a havi félmilliós bevételt

Sikeres vállalkozás indítás lépésről lépésre

A biztosnak vélt alkalmazotti létet és a mostani munkahelyedet otthagyni nem könnyű feladat, sok dologra kell figyelned az átmeneti időszakban. Meg kell tanulnod vállalkozóként gondolkodni, és még a jelenlegi munkád mellett meg kell szerezni az első ügyfeleidet, hogy biztonsággal válhass alkalmazottból vállalkozóvá.

A 2020-ban bizonyítottan működő üzleti ötlet

Megtudhatod, mik manapság az életképes szolgáltatás alapú vállalkozási ötletek, amikre valós piaci igény van – és amikkel rövid időn belül minimum 500.000 forintot lehet havonta keresni. Tisztában leszel vele, hogy milyen irányba érdemes elmenni 2020-ban, melyek azok a top készségek, amikre most nagy a kereslet, és tényleg sokat érnek. Így már gyerekjáték lesz a saját bizniszed kitalálása és/vagy megerősítése.

Ügyfélszerző módszerek a havi félmilliós bevételhez

Ebben a szekcióban fény derül rá, hogyan kell a nulláról felépíteni egy teljes online ügyfélszerző gépezetet, ami automatikusan szállítja az érdeklődőket a vállalkozásodnak. De szó lesz a bizalom- és brandépítésről, valamint a leghatékonyabb sales technikákról is. Az előadás végére tudni fogod, honnan fog jönni az ügyfél, és hogyan kell sikeresen tárgyalni vele, hogy hosszú távon is igénybe vegye a szolgáltatásodat.

Kerekasztal beszélgetés Csont Attilával és mentoráltjaival

Ha bármilyen kétség vagy kérdés merül fel benned az előadások alatt, nincs más teendőd, mint felírni az érkezéskor kapott kérdés-kártyádra. A kártyát a délelőtt folyamán dobhatod be a gyűjtőládába, az ebédszünetben fogjuk begyűjteni őket. A legizgalmasabb kérdéseket élőben vitatjuk meg mentoráltjaimmal egy kötetlen kerekasztal-beszélgetés során.

Esettanulmányok: nekik már sikerült havi félmilliót keresni

Valós példákon keresztül láthatod, hogyan lehetsz a leghatékonyabb a saját vállalkozásodban, azaz hogyan keresheted a legtöbb pénzt a legkevesebb munkával. Bepillanthatsz már működő szolgáltatás alapú vállalkozások (kivitelező, coach, edző, szolgáltató stb.) motorháztetője alá, és olyan egzakt ügyfélszerző rendszereket ismerhetsz meg, amiket akár már holnap alkalmazhatsz is a saját területeden.

Bónusz előadások a téma legjobb hazai szakértőitől

Dallos Zoltán

Ezeket a hibákat kerüld el kezdő vállalkozóként.

Minden kezdő vállalkozó beleesik számtalan hibába, amik sok bosszúságot okozhatnak. De ha ezeket sikerül kiküszöbölni, akkor sokkal gyorsabban fog beindulni a vállalkozásod. Ráadásul Zoli konkrét megoldásokat is fog hozni ezekre a problémákra.

Domán Zsolt

Profittervezés a vállalkozásodban

Egy jónak tűnő üzleti ötlet is lehet kész katasztrófa, ha a matek nem jön ki. Zsolt az előadásában arról fog beszélni, hogy miként lehet kiszámolni a vállalkozásod szükséges árbevételét a megfelelő profithoz.

Tóth Mihály

Milliókat hozó marketing rendszerek

Egy vállalkozás nincsen marketing rendszerek nélkül. Misi éves szinten több tíz millió forintot keres az automatizált rendszereinek köszönhetően. Az előadásában bepillantást fog nyújtani a kulisszák mögé.

Szuperbónusz Tóth Mihálytól

30 órányi marketing oktató videó ajándékba

A Business Fesztivál jegy mellé most megkapod Tóth Mihály jóvoltából a 2019-es Social Media Summit teljes videófelvételét. 40 szakértő több, mint 30 órában osztja meg Veled a legfontosabb tudásukat.
Mindezt most Szuperbónuszként megkapod Te is a jegyed mellé!

Ez a konferencia választ el attól a saját biznisztől, amiben azt csinálod, amit igazán szeretsz

Megmutatjuk, hogyan lehet többszázezres kezdőtőke, bonyolult marketing rendszerek, vagy innovatív ötletek nélkül olyan saját vállalkozást építeni, amivel egy átlagos alkalmazotti fizetés sokszorosát keresheted

Csont Attila

(üzleti mentor, online marketing szakértő)

Lesd el a saját vállalkozás indításának titkait egy olyan sikeres üzleti mentortól, akinek több tanítványa is 2-3 hónapon belül elérte a félmilliós havi keresetet

Büszke vagyok rá, hogy vállalkozóként az elmúlt egy évtized alatt már több üzleti ötletemet vittem sikerre.

Kezdetben a fitnesz területén tevékenykedtem, volt saját fitnesz stúdióm, több 10.000 napi látogatottságú online magazinom, milliós bevételt termelő fogyókúra programom. De pár év alatt a fitnesz iránti kezdeti elköteleződésem egyre inkább az online marketing irányába terelt.

2014-ben elbúcsúztam a fitnesz iparágtól. Az elmúlt 5 évben jól bevált vállalkozás-építő stratégiámat továbbadva marketing kivitelezőként (salesfunnel.hu), oktatóként (onlinemarketer.hu) és üzleti mentorként (csontattila.hu) segítek másoknak, hogy tartós sikereket érjenek el saját bizniszükkel a szolgáltatás alapú vállalkozások területén.

Ez a rendezvény választ el attól a vállalkozói bevételtől, amiről egy alkalmazott csak álmodik

Ismerd meg lépésről-lépésre, hogyan építs stabilan működő saját vállalkozást, amivel hamarosan havi 500.000 Ft profitod lehet

Ismerd meg, mi a titka egy sikeres vállalkozásnak 2020-ban

Magyarország egyik top üzleti mentora enged betekintést garantáltan működő vállalkozásépítési stratégiáiba, amikkel már több tanítványa is havi 1 millió forint felett keres

Másold le a módszert, ami bizonyítottan működik

Rengeteg olyan praktikus tippet és gyakorlati megoldást fogsz kapni, amikkel akár már holnap elindíthatod a stabilan jövedelmező saját bizniszedet

Élvezd, hogy több lesz a bevétel, és azt csinálod, amit szeretsz

Alkalmazd a tudást: valósítsd meg vállalkozási ötletedet, szerezz hozzá ügyfeleket, és élj olyan életet, amire a rendezvényen tanultak nélkül lehet, hogy sosem lennél képes

Milliókat érő tippek kezdő vállalkozóknak, amikről mindenképp szó lesz:

Mikor való neked a Business Fesztivál?

Ha illik rád az alábbi három kategória valamelyike, akkor biztosan remekül fogod tudni használni azokat a stratégiákat, amiket Attila bemutat

Még alkalmazott vagy, és szeretnél vállalkozni

Napi 8 órában dolgozol a munkahelyeden, jó vagy abban, amit csinálsz, mégis folyamatosan úgy érzed, ennél többre vagy hivatott. Nem mindig értesz egyet a feletteseid döntéseivel, úgy érzed, eleget dolgoztál már másoknak, ráadásul épphogy kijössz a fizetésedből. Nagyon szeretnél ebből valahogy kitörni, mert másra vágysz, mint a jelenlegi középszerű alkalmazotti életed. De nem tudod, hogyan vágj bele, kétségeid vannak, hogy mi lesz, ha feladod a mostani biztos alkalmazotti munkádat, miből fogsz utána megéleni.Ugyanakkor stabil és magas keresetről álmodozol, olyan munkáról, amit élvezel, és saját időbeosztásban bárhonnan végezhetsz.

Van már vállalkozásod, de nem keresel vele eleget

Imádod amit vállalkozóként csinálsz, de ez a saját biznisz valamiért mégsem hozza azt az eredményt, amit szeretnél. Annyi pénzt keresel csak vele, mint egy közepesen megfizetett irodai alkalmazott. Nem mersz magas árakat elkérni, és nehezen jönnek az ügyfelek. Próbálkozol, de sehogyan sem tudsz szintet ugrani. Úgy érzed, nem térül meg a belefektetett energiád, nem vagy biztos benne, hogy ebből így ki lehet hozni a havi félmilliós bevételt. Azt viszont jól tudod, hogy persze lehetne sokkal jobban is csinálni, csak azt nem tudod, hogyan.

Még egyetemre jársz, esetleg GYES-en lévő anyuka vagy

Nem szeretnél alkalmazottként jelen lenni a munkaerőpiacon, inkább a saját utadat járnád. De nem akarsz rossz irányba indulni, és nyolc órában tekerni a mókuskereket, hogy valaki más profitáljon a munkádból. Te ennél nagyobb szabadságra vágysz, és úgy érzed, ennek most van itt az ideje. Nincs sok kezdőtőkéd, és a legszívesebben valami olyan dologba kezdenél, amiből később is jól meg fogsz tudni élni, de nagyon bizonytalan vagy. Ugyanakkor tisztában vagy vele, hogy a céljaidat csakis vállalkozóként fogod tudni elérni.

Rólam mondták

"Soha nem felejtem el, mikor 2017 december 31-én a rendezvényeden ültem és láttam az akkor Csont Attilát. Azon gondolkoztam: ebbe a srácba rengeteg krach van. És ezt be is bizonyítottad az elmúlt másfél évben. A fejlődésed tagadhatatlan: szellemileg, jellemileg és tudásban. Ez persze mind szép és jó, de amiben irígylésre méltót fejlődtél az a lelkesedés. Ritkán látni ilyen tüzet egy emberben. Hiszem és tudom, hogy ez a legfontosabb.

Köszönöm Barátom és Üzleti partnerem, hogy ilyen példát mutatsz a vállalkozóknak és a fiataloknak egyaránt. Brutális, amit művelsz. Mindenki tud Tőled tanulni."

Kovács László
a Follow Marketing vezetője

Bónuszok akár 85.400 Ft értékben

Minden jegy mellé:

Saját vállalkozás lépésről lépésre e-book 7.900 Ft értékben

Hogyan legyél alkalmazottból vállalkozó 12 lépésben e-book 4.700 Ft értékben

7 lépéses Instagram stratégia, amivel a posztjaidból ügyfeleket fogsz tudni szerezni e-book 7.900 Ft értékben

A pénztermelő weboldalak anatómiája e-book 8.700 Ft értékben

VIP extra bónuszok:

Kérd a teljes nap videófelvételét limitált ideig 65% kedvezménnyel - mindössze 4.700 Ft-ért

Nem könnyű az előadásokra koncentrálni, ha közben még jegyzetelned is kell. Főleg ha végig olyan stratégiákról és üzleti fogásokról van szó, amikre egytől-egyig szükséged lesz, ha pár hónapon belül szeretnéd elérni a havi félmilliós bevételt a vállalkozásodban. Hogy semmiről se maradj le, van egy szuper ajánlatunk: egy páros mozizás áráért örökre a tiéd lesz az összes milliókat érő tipp! (Csak pipáld ki, és élj a lehetőséggel, mert ilyen áron soha, senki nem fog még egyszer hozzájutni a videófelvételekhez! Az eredeti ára: 13.430 Ft lenne)

Válts jegyet a sikeres vállalkozók közé!

VIP jegy

Ára:

69.700 Ft

Szuperbónusz:

Exkluzív 3 órás kiscscoportos Mastermind az előadóval és a többi VIP résztvevővel a tréninget követő néhány héten belül, ahol személyre szabott segítséget kapsz a saját bizniszed elindításához, vagy felfuttatásához (értéke 50.000Ft)

Páros jegy

– legjobban megéri –

Ára:

54.700 Ft

Normál jegy

Ára:

34.700 Ft

GARANCIA

100% gyakorlati tudás garancia


Magyarország egyik top üzleti mentora
a színpadon úgy, ahogy eddig még soha


Unalmas elméleti előadások helyett Csont Attila saját, jól működő vállalkozásépítési stratégiáit osztja meg veled. Kézzelfogható gyakorlati tudást ad neked a vállalkozásod elindításához vagy fellendítéséhez. Olyan, garantáltan működő üzleti tippeket fogsz megismerni, amiket ilyen részletességgel sehol máshol nem hallhatsz. Sőt, az is kiderül, hogyan segített Attila a mentoráltjainak a havi egymilliós álomkereset elérésében, aminek a lehetősége előtted is nyitva áll, csak el kell jönnöd.

100% pénzvisszafizetési garancia


Ezen a kurzuson legfeljebb azzal
kockáztatsz, ha lemaradsz róla


Ha valamiért úgy érzed, hogy mégsem neked szól ez a nap, akkor az ebédszünetig meggondolhatod magad. Ha élni akarsz ezzel a lehetőséggel, keresd hoszteszeinket, akik készséggel segítenek neked abban, hogy visszakapd a belépőjegyed árát. De ha végighallgatod az előadásokat, és alkalmazod a bemutatott stratégiákat a saját vállalkozásod elindításában, akkor garantáljuk, hogy a belépőd ára hamarosan sokszorosan meg fog térülni.

Félreértések, amik miatt lemaradhatsz a tudásról, amivel elindíthatod a saját sikeres vállalkozásodat

Amennyiben nem találsz valamilyen információt, fusd át az alábbi részt, hátha megtalálod bennük a választ kétségeidre, kérdéseidre.

Természetesen! Ez a tréning bárkinek hasznos lehet, aki szeretne kiszabadulni a 9-től 5-ig tartó munkavégzés mókuskerekéből, de még nem tudja, hogyan. Az előadásokból rengeteg tippet fogsz kapni arra vonatkozóan, hogy melyek azok az életképes szolgáltatás alapú vállalkozási ötletek 2020-ban, amikre valós piaci igény van – és amikkel rövid időn belül minimum 500.000 forintot lehet havonta keresni. Ezt a rendezvény tehát kifejezetten ajánljuk mindenkinek, aki azt tervezi, hogy alkalmazottból vállalkozó lesz.

Mindenképp. Gyakorlatorientált előadásaim pont a leendő és a kezdő vállalkozókhoz szólnak. A tematikát szándékosan úgy állítottam össze, hogy a bemutatott tippeket és módszereket azok is könnyen el tudják sajátítani, akik egyáltalán nem, vagy csak csekély vállalkozói tapasztalattal rendelkeznek. Ne tartson vissza, ha neked már sikerült ugyan kilépned az alkalmazotti világból, de még nem dübörög a bizniszed, hiszen ha használni fogod a konferencián bemutatott jól működő stratégiákat a leendő ügyfeleidnél, akkor hamar lekörözheted a tapasztaltabb konkurenseidet is.

Mindenképp. Valószínű, hogy már te is láttál vagy kipróbáltál pár “tuti trükköt”, ami végül nem vált be. De most egy olyan hiteles, top üzleti mentortól tanulhatsz a gyakorlatban, aki maga is több sikeres vállalkozást alapított, és aki már több tanítványának is segített átlépni a havi egymilliós kereset álomhatárát. Ezek a stratégiák tényleg működnek, és működni fognak a te bizniszedben is.

Amikor a saját bizniszedben dolgozol, egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi olyan munkát végzel benne, ami a megfelelő stratégiák alkalmazásával sokkal hatékonyabbá tehető. Ha kevesebb munkával több ügyfelet tudnál kiszolgálni, akkor kevesebb idő alatt sokkal többre jutnál. Ez a kurzus pont azt mutatja meg, hogyan csináld még hatékonyabban azt, amit amúgy is csinálsz.

Egyáltalán nem, sőt! Garantálom, hogy ezen a kurzuson az összes előadás gyakorlatorientált lesz, és A-tól Z-ig kiterjed mindenre, ami egy szolgáltatás alapú vállalkozás elindításához csak szükséges. Mindenféle hosszas és felesleges elméleti magyarázat, “marketingbuborék” vagy reklámok helyett olyan kulcsrakész megoldásokat és gyakorlati tippeket fogsz hallani a vállalkozásépítésről, amiket másnap akár már alkalmazhatsz is.

Mert minél előbb veszed meg, annál olcsóbb a jegyed. Nem érdemes halogatni, mert később csak drágábban fogsz tudni csatlakozni.

Lehet, hogy még nem voltál olyan tréningen, amit igazán hasznosnak találtál. Most sehol máshol nem hallható tippeket kapsz Magyarország egyik legjobb üzleti mentorától, amikkel te is elindíthatod a saját, sikeresen működő vállalkozásodat. Biztosan megér neked is egy napot, hogy megszerezd az összes tudást, ami ahhoz kell, hogy végre ki merj lépni az alkalmazotti létből, és olyan profitábilis saját bizniszed legyen, amivel stabilan sokat tudsz keresni. Akár pár óra alatt a többszörösét annak, mint amit alkalmazottként most erre az egy napra kapsz. Ha így nézed, már nem is kiesés ez a nap.

Váltsd meg most a jegyed 2020 legnagyobb vállalkozás indítási mesterkurzusára

Egyetlen nap alatt megkapsz minden eszközt, ami ahhoz kell, hogy pár hónapon belül havi félmilliós bevételed legyen

Magyarország legnagyobb vállalkozásindítási konferenciája

Szerezz meg minden képességet ahhoz, hogy beindítsd a saját vállalkozásod, amiből stabil jövedelmed lesz, miközben azzal foglalkozol, amit igazán szeretsz!

Lépj velünk kapcsolatba

Minden jog fenntartva – ÁSZF – Designed with by Konverted.io

Köszi a bizalmad! Vágjunk is bele...

Első lépésben kérlek add meg a résztvevő nevét és telefonszámát: